Lef is een van mijn klanten die mij als fotograaf de gelegenheid geeft om mijn creatieve kracht te ontketenen. Lef is een restaurant met de wens om uit het grijze saaie gebied te blijven. Ze Maken een indruk die je nooit vergeet. In het eten de wijn en dus ook in de foto’s die ik moet leveren. Vrij en creatief je vak uitoefen, daar staan ze voor en dat eisen ze van je.

Hier vind je de backstage video van mijn fotoshoot voor Fantasy Design. Fantasy Design is een klein zelfstandig merk handgemaakte creaties, geen seriewerk. Voor deze fotoshoot hebben we besloten om een industriële betonlocatie te gebruiken, dit om de creaties de kracht te laten tonen die er in zit.

Vorige week heb ik mijn vriendin in Londen bezocht. Voor de laatste 2 maanden woonde en werk ze daar als expat. We gingen naar geweldige plaatsen zoals Camden, Belsize Park met een geweldig uitzicht op Londen, Olivers Fish and Chips, Harrods en de oude paardmarkt in Camden. Nu een geweldige markt met veel verschillende culturen.

Wellicht mijn belangrijkste video ooit, de campagne video voor Loes le Blanc. Toen ze me vertelde dat ze voor Free a Girl van Engeland naar Frankrijk ging zwemmen wilde ik daar een campagne video voor maken. Waarom Loes dit doet, wat de boodschap is en hoe belangrijk dit voor de meisjes, dit vertellen door middel van video was mijn doel.

Als fotograaf is het essentieel om zo veel mogelijk met licht te experimenteren. Hier test ik of een tweede Elinchrom Litemotiv een waardevolle toevoeging zou zijn. De Litemotiv is mijn favoriete lichtvormer voor al mijn fotoshoots in de modebranche.

Fotoshoot voor de band Zosja. Zosja staat bekend om haar optreden in de Nederlandse tv-serie Starmaker. Ze vormde een band waar ik de fotografie voor gedaan heb.

Showreel gemaakt voor de Nederlandse eyewear designer Jos Eyeware. Na het fotograferen van de beelden heb ik besloten om ze te gebruiken voor een showreel. Op deze manier kunnen we een hoge visuele impact op sociale media krijgen en mensen de monturen op organische wijze laten zien door muziek.

Deze promofilm heb ik gemaakt voor Bartinki Slow Fashion. Een kleine persoonlijke film waarbij de ontwerpster je vertelt wat haar beweegreden zijn voor het creëren van haar collectie. Een verhaal waarin slow fashion centraal staat.