Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie, hoe goede fotografie jou als ondernemer op de kaart zet

Als bedrijf of als ondernemer wil je maar één ding, opvallen en daardoor meer klanten krijgen. Als je met iemand praat weet je perfect te verwoorden waarom ze bij jou moeten zijn, maar wat als ze je online tegenkomen op social media. Of wat als ze naar je website gaan en het eerste wat ze zien niet 100% laat zien wat jij uit zou willen stralen? Dit is waar opvallende bedrijfsfotografie om de hoek komt kijken.

Ik ben Mark Koolen, creatief fotograaf met meer dan 10 jaar ervaring in creëren van visuele branding. Mijn doel is beelden schieten die jou als ondernemer 100% tot zijn recht laten komen. Wie ben je, waarom zouden nieuwe klanten bij jou moeten zijn en waarom ben jij anders dan al die andere? Dit probeer ik door middel van fotografie naar buiten te laten komen. Opvallende foto’s wekken interesse, zorgt voor emotie en laten nieuwe klanten stappen zetten om meer te weten over je bedrijf.

Bedrijfsfotografie voor de horeca, Restaurant Lef

Hier een voorbeeld van hoe ik Bib Gourmand restaurant Lef op de kaart heb gezet. Meesters in het werken met vis en een passie voor versheid van de producten. Al snel kwam het idee om de chef kok één te laten worden met zijn product. Zijn passie voor het bereiden van een meesterwerk uitgewerkt tot campagnefoto.

Resultaat: een opvallende Facebook campagne die meer dan 10.000 keer gezien is. Meer websitebezoek en simpelweg meer omzet. Een goed voorbeeld van wat fotografie voor een ondernemer kan doen.

Lees hier meer over de fotoshoot

Opvallende bedrijfsfotografie voor restaurant lef Bedrijfsfotografie voor restaurant lef door fotograaf Mark Koolen Amsterdam

Mijn toegevoegde waarde als conceptueel fotograaf

Voor mij is er één ding echt belangrijk en tevens mijn passie, dat een ondernemer groeit door goede fotografie. Een pure vorm van het bouwen aan een merk, visuele branding door fotografie. Dit is waar bedrijfsfotografie echt om moet gaan. Of je nu een foto van jezelf als coach in een frisse oase van rust wil, of als je als handelaar van oude motoren een openingsfoto wil van een een motor met een model in een oude mediteraanse schuur, alles is mogelijk.

Alles is mogelijk en te regelen, van geschikte locaties tot hele teams van modellen, visagie en art directors. Alles om een opvallend beeld te creëren wat het beste in jou of jouw bedrijf naar boven laat komen. Geen idee wat je wil of wat bij je past, geen enkel probleem want daar ben ik voor. Ik wil kosteloos uren met je praten om je zien wat 100% bij jou past en daar een concept voor uitwerken.

Bedrijfsfotografie met Kawasaki motor om het een stoer imago te geven door fotograaf Mark Koolen Amsterdam

Enkele voorbeelden van wat ik bied:
  • Gratis gesprek over hoe ik jou kan versterken

  • Gratis uitwerken van een concept dat jou als ondernemer versterkt

  • 100% Maatwerk dat past bij jou als persoon en ondernemer

  • Leveren van beelden voor elke soort media, van online tot print

  • Netwerk van creatives om alles te kunnen uitwerken, van foto tot tekst

  • Gegarandeerd opvallen in alle media

Laten we eens over jou praten!

Contact